Våre tjenester

Våre tjenester

Vi utfører med enkle ord: salgsklargjøring, innlevering etter leasing, beskyttelse av nytt kjøretøy, vedlikehold av eksisterende kjøretøy, fargebytte, diverse ombygginger. Ønsker du produsert dekor, ferdig printet eller montert? Vi lever av fornøyde kunder og prøver å finne løsninger sammen med deg som kunde. Ønsker du bilen din tilkjørt i lukket henger eller oppdrag hos deg så ta kontakt.

NYHET VÅREN 2024!  Nå leverer vi også DTF-print og profileringstøy! 

Bilvask

Vi tilbyr spavask for en omfattende utvendig rengjøring av kjøretøyet. Dette inkluderer skånsom børsting av alle deler og avsluttes med våtvoks for midlertidig beskyttelse. Innenfor kjøretøyet rengjør vi grundig tilgjengelige områder, og kan avtale skinn- eller tekstilrens ved behov.

Våre innvendige rengjøringstjenester varierer fra enkel støvsuging, rutevask og dashbordtørking til grundig våtrens av tepper og seter. Vi tilbyr også Ozon-behandling for å fjerne uønskede lukter, vanligvis i forbindelse med grundig innvendig rengjøring.

PPF

Paint Protection Film, PPF er fremtiden av overflate beskyttelse. Her tilbyr vi forskjellige pakker med alt fra enkelt deler til hele biler.

Når kjøretøyet er nytt og før man får skader i lakken 

PPF kan leveres i forskjellige utforminger som klar, med metallic tilogmed farge skiftende og matt.Leveres med en opp til 12-års garanti mot sprekker, bobler eller misfarging.

Foliering

Foliering kan gjøre kjøretøyet ditt personlig med alt fra spennende farger, farge skiftende folie og mønster.

Foliering av kjøretøy kan også være en investering, så lenge du har bilen kan den være mere personlig og ved salg kan denne taes av så har man fortsatt en ny bil under som igjen bevarer verdien på bilen.

Coating

Vi tilbyr varierte lakkforseglingsløsninger som passer ditt kjøretøy, fra enkel forsegling til selv-leverende coating. Dette er en smart investering for å bevare glansen og beskytte kjøretøyet mot vær, UV-stråler og kjemiske påvirkninger.

Signaturpakke

Vår signaturbehandling innebærer grundig overflatebehandling og forsegling av alle deler. Dette inkluderer tilpasset lakkcoating, varmebestandig coating for felger, kalipere og ruter. Etter behandlingen blir det enklere å vaske kjøretøyet, samtidig som det opprettholder glansen.

Polering

Polering er essensiell for kjøretøyvedlikeholdet. Det bidrar til både å forlenge lakkenes levetid og opprettholde kjøretøyets verdi. Vi tilbyr ulike poleringstjenester, fra lettere glanspolering til grovere polering for å fjerne vaskeriper.

Lakk korrigering

Lakkorrigering er en grundigere metode for å fjerne riper og lakkskader. Den innebærer grovere inngrep enn vanlig polering, resulterer i en dypere glans og mindre synlige riper. Dette oppnås gjennom enten en 2-3 stegs polering eller våtsliping, der lakken slipes for å fjerne ujevnheter som "appelsinhud" og deretter poleres for å oppnå en høyglans finish.

Lakkforsegling

Etter polering trengs beskyttelse for lakken. Lakkforsegling hindrer skitt og partikler fra å feste seg direkte på lakken, og gjør bilen hydrofobisk, noe som forenkler rengjøring. Vi tilbyr voks og coating som lakkforseglingsalternativer, med varighet fra 6 til 60 måneder.

Interiør

Bilens interiør er essensielt, og vi kan gi tilbake nybilfølelsen og fjerne røyklukt med grundig rengjøring og behandling. Våre tjenester dekker alt fra overflaterens til demontering av seter for tepperens. Vi sørger for en ren og komfortabel bilopplevelse, både innvendig og utvendig

Reparasjon av interiør

Vi spesialiserer oss også i reparasjon av interiørskader, særlig på skinn, som krever ekstra omsorg. Dette inkluderer reparasjon av slitte sidestøtter, merker på rattet og girspaken. Reparasjon kan være en kostnadseffektiv løsning sammenlignet med å erstatte deler.

Skinnbehandling

Videre tilbyr vi sertifisert skinnbehandling med Fenice Italia-produkter, kjent for skinnrens og pleie. Vi gjenoppretter skinnet til dets opprinnelige tilstand, slik at det ser og føles nytt ut.

Industri

Vi tilbyr ulike lakkforseglingsalternativer som passer ditt behov. Coating av traktorer, helikoptere og lastebiler. Dette gjør vedlikeholde enklere og vaskingen blir veldig enkel. 

Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse for traktorer, lastebiler og anleggsmaskiner er en klok investering når kjøretøyet er nytt. Vi påfører en usynlig, luktfri coating på lasten, understellet og utstyret, noe som gjør det enklere å vaske, gir en finere finish og forhindrer lakkfading. Det er best å gjøre dette før kjøretøyet tas i bruk. Vi kan utføre jobben på stedet eller her hos oss.

Profilering

Vi på 3D er stolte av og kunne leverer alt innen profilerings tøy og dekor fra lite til stort volum. Vi leverer alt innen arbeidstøy, tekstilmerker, design og montering av kjøretøy og spesial tilpassninger. Dette for at dere som kunde skal være synlige på arragementet eller på arbeidsplassen. 

PROFILERINGS ARTIKKLER 

Vi leverer alt innen profileringstøy/arbeidstøy fra kjente merker. Vi leverer i lite og stort antall uten forpliktelser om kjøp av stort antall materiell. Med våres topp moderne utstyr kan vi leverere tekstil merker i stor produksjon ( DTF-printing). Vi kan printe egne logoer, designe logoer alt etter ønske. 

Har du ønske om og skreddersy en løsning som kanskje gjør oss til en total leverandør til dere? Ta kontakt på reklame@3ddetailing.no

Send inn bestilling

Kontakt

Har du noen spørsmål?

Ønsker du pristilbud på våre tjenester? Vi er klare til å gi deg tilbud som passer dine behov. Kontakt oss i dag for å få en pris som vil glede deg.

Ta kontakt nå